Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prva HNL

G

Gelöschtes Mitglied 11254

Guest
Mnogo je velikana (već) na nebesima, a svima njima je sa tobom sigurno zabavno i duhovito, a znaju da se u tebe uvijek mogu uzdati i da ćeš svima pomoći i kada te ne pitaju.
Ali Rođo dragi fališ nama ovdje, fališ već 16 dugih godina 🖤❤ #ŽivioRođo

➡️Na utakmicu s Partizanom u Beogradu išao sam sa ZG tablicama. Meni ne skidaju tablice na granici. Čekala me policija i do Beograda su me pratila dvoja policijska kola s upaljenim rotacijskim svjetlima. A do stadiona su me vozili u Mercedesu, dok su se ostala naša gospoda gurala u autobus. Oni preko dobro znaju tko sam ja.

➡️Sagradit ću stadion na vodi, koji će se pomicati. Ne znam samo gdje i sa čijim novcem. Po ljeti će nas voda lijepo hladiti. Ali nemoj to pisati, netko će mi ukrasti ideju.

➡️Možemo mi igrati i u Županji ako treba. Koliko nas tjeraju, doći ćemo i do Srbije. Postat ćemo Srbi. Nemam pojma o ničemu. Otupavio sam. Osnovat ću novi klub i nazvati ga NK Tupavko.

➡️Vasilj i Bazina su škartirani, jer su Hercegovci! I Ardiles mrzi Hercegovce!

➡️Da ne štetimo međunarodnom ugledu Hrvatske, kupit ćemo dva “cvjetića”. Dva “liljana”. Jer nedavno je neki ambasador rekao da smo mi fašistički klub.

➡️Ne mogu više, rođo. Puknuo sam. Pogledaj mi glavu… Ma, vidjet ćete kad jednog dana u klub stigne pravo pojačanje. Na primjer Nijemac. Kad ja dovedem Švabu.

➡️U mom klubu neće igrati ni Srbi ni pederi, a crnci mogu jedino ako su katolici.

➡️Kad izađem iz uprave Dragovoljca osnovat ću novi klub, a zvat će se U-Dragovoljac. Pa šta onda? Koliko ja znam slovo 'U' je u abecedi.

➡️Znam di je Ante Gotovina ali neću reći i želim mu sreću u bijegu. Nikada se rođo moj on neće predati! Piz*a tko izda!

➡️A tko zna? Možda i nisu svi Hrvati u Dragovoljcu. Trebao bi izvršiti pregled dok se budu tuširali.

➡️Ceca Ražnatović je naizgled dobra, maznuo bi je iz osvete, Arkan bi se u grobu okrenuo.

images.jpeg

...ruhe in frieden rodjo...
 
Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:
Oben