Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Schwere Überschwemmungen auf dem Balkan

Wo sind jetzt unser Brudervolk aus der Türkei und wo bleiben die Gelder aus Katar und Saudi -Arabien!
Bis jetzt noch nicht gehört davon weis einer mehr?

Wo sind jetzt unser Brudervolk aus der Türkei und wo bleiben die Gelder aus Katar und Saudi -Arabien!

Wo ist dein Geld für die Hinterbliebenen der Opfer des Grubenunglücks deines Brudervolkes in der Türkei?
Bis jetzt noch nichts gehört davon...

1. [h=3]Türkiye Bosna Hersek'i yalnız bırakmadı[/h]Anadolu Ajansı-vor 2 Stunden
    Türkiye, son yılların en büyük sel felaketinin yaşandığı Bosna Hersek ... Türk Kızılayı'nın Bosna Hersek'e gönderdiği yardımtırında 432 mutfak ...

Türkiye'den Bosna Hersek'e yardım
    Dünya Bülteni-vor 9 Minuten

Türkiye Bosna-Hersek ve Sırbistan'a Her Türlü Yardıma Hazır
    Son Dakika-vor 3 Stunden

Türkiye'den Felaketle Boğuşan Bosna Hersek'e Yardım Eli
    Haberler-vor 2 Stunden

Türkiye'den Bosna Hersek'e yardım eli
    Star Gündem-vor 2 StundenAusführlicher Hintergrund (396 weitere Artikel)

2. [h=3]Bosna Hersek ve Sırbistan'a her türlü yardım sağlanacak[/h]Türkiye-vor 12 Stunden
    Dışişleri Bakanlığından, Bosna Hersek ve Sırbistan'da yaşanan sel felaketine ilişkin,Türkiye'nin her türlü yardımı sağlamasının öngörüldüğü ...

3. [h=3]Türkiye her türlü yardımı sunacak[/h]Star Gündem-vor 3 Stunden
    Dışişleri Bakanlığından, Bosna Hersek ve Sırbistan'da yaşanan sel felaketine ilişkin, her türlü yardımın sağlanmasının öngörüldüğü bildirildi.

4. [h=3]TÜRKİYE'DEN BALKANLARA YARDIM[/h]GazeteA24-vor 4 Stunden
    TÜRKİYE'DEN BALKANLARA YARDIM (İHA) - Dışişleri Bakanlığı,Bosna-Hersek ve Sırbistan'da aralıksız devam eden yağışların yol açtığı, can ...

5. [h=3]Türkiye'den Batı Balkanlara Yardım Eli[/h]Haberciniz-vor 18 Stunden
    Bosna-Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan dahil olmak üzere Batı Balkanları ... desteğe ihtiyaç duyan bölge ülkelerine Türkiye yardım elini uzattı.

6. [h=3]Türkiye Bosna'ya Yardım Gönderiyor![/h]Haber Yurdum-vor 11 Stunden
    Ölü ve yaralıların olduğu Bosna'ya yardım eli uzatılacak. Bosna-Hersek"in kuzeyini vuran sel felaketinde ölü sayısı 16"ya yükselirken, 1,2 ...

7. [h=3]TİKA'dan Bosna Hersek'teki sel felaketine yardım[/h]tgrthaber-16.05.2014
    Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Bosna Hersek'te yaşanan sel ... Bu arada, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Ahmet Yıldız da ...

Bosna Hersek'te sel felaketi
    Haber7.com-17.05.2014Ausführlicher Hintergrund (141 weitere Artikel)

8. [h=3]Bosna ve Sırbistan'a her türlü yardım sağlanacak[/h]Dünya Bülteni-vor 13 Stunden
    Diğer taraftan, Türkiye'nin Sırbistan'da meydana gelen sel ... Türk Kızılayı'nın Bosna Hersek'e gönderdiği yardım tırında 432 mutfak seti, 2 bin ...

9. [h=3]Bosna felaketine ilk yardım Türkiye'den[/h]netGazete-vor 3 Stunden
    Başbakan Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Bosna Hersek'teki sel felaketinden en ...

Bosna'nın çığlığına ilk Türkiye koştu
    Haberoku24-vor 2 StundenAusführlicher Hintergrund (18 weitere Artikel)

10. [h=3]AFAD'dan Sel Felaketine Yardım[/h]avrupagazete-vor 2 Stunden
    Afet ve acil durumların koordinasyonundan ve Türkiye'nin insani ve acil ... AFAD Ekibimizin yanı sıra Bosna Hersek'in yaptığı yardımçağrısına ...

Wo ist dein Geld für die Hinterbliebenen der Opfer des Grubenunglücks deines Brudervolkes in der Türkei?
Bis jetzt noch nichts gehört davon...

Ein Serbe verlangt vom Brudervolk Türkei Spende.:veles:
Das hat mich gerührt, die Serben bekennen sich also doch zum Osmanentum.

Oder war er Kroate?
Ach ist doch egal, er fühlt sich immer noch an uns gebunden.

Zurück
Oben