Dinarski-Vuk
Vuk sa Dinare
Cudi me da ljudi veruju sta PPV i njegova propagandna masinerija sve siri u vezi sa Kosovom. Kad se ode do "administrativne linije" sve je normalnom i pametnom coveku jasno, stvorena je granica, svidjalo se to nama ili ne. Na lokalnim izborima njihiv grb...o cemu onda vise da pricamo ovde.
Ma to je sve bacanje prasine narodu u oci. Moze Vucko da gostuje 24 sata dnevno u onoj emisiji "Teska rec" na Pinku, ali leti kao i svi drugi, ne bude li ispunio sva ona obecanja koja je dao narodu. Kaznio je narod Kostunicu i Tadica, kaznice i Vucica ako bude trebalo. Nema tu nikakvih "nedodirljivih".
Pricao sam sa mnogim ljudima (i ako to nije mjerilo, ali eto) u Srbiji, zasto se tada glasalo za Tadica. Zar neki misle zbog evropskih vrijednosti? Pa vecina glasaca nije ni procitala taj program. Glasalo se za njega, jer su mislili da je Nikolic seljacina ili da je opasan (do 2008.) i da zuti mozda jesu lopovi, ali bar su obrazovani, fini i ugladjeni i civilizovani, za razliku od onih divljaka iz SRS-a.
E sad, sto se glasa za Vucica danas jos vise? Mislis zbog "pristojne i normalne Srbije"? Ne, nego zato sto i dosta onih koji glasaju za njega smatraju da je demagog i serator, ali kazu "bar nije lopov kao zuti i nesto radi."
Eto to su ti logike vecine biraca, nema tu velike filozofije.
Ne pisem ja to o Kosovu zato sto zelim da bude tako, ali ne treba zatvarati oci pred cinjenicom da je sve podmukla politika da vrate i ocuvaju KiM kao sastavni dio Srbije. Kako ne shvate da oni rade etapno tkz. "puzajuce" priznanje. Pa na Kosovu unistavaju sve drzavne institucije, prisilom tjeraju srbe na izbore, "gerilskim" akcijama unistili su svaku organizaciju srba koja se protivi nezavisnom Kosovu, ukljucenje Kosova u medjunarodne organizacije itd. Stvarno trebas biti neki romanticar i povjerovati u te bajke koje mozemo sada od preobrazenih ultra-evropejaca svaki dan slusati.