Dr.Vukadin
Balkaner
- - - Aktualisiert - - -
Ko skonta ovo sada...skonto je...
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
^^
Sto uvijek i mene citiras haha.
zasto se srusio zlobin regime vajlda sto je propao na bojnom polje .kosmet mu kostao glava .da je dobio barem nesto danas bi eroj za dna skace. ....sad bi neaso pisao u vezi 93 i te Demonstracije al hajd nije tema......a u vezi kukavice tu su svi narodi dole .ja bi rekao naivnost .zato sam ponosan na tuzlake.dosta te kantonalnoj pljacke...i ja pricao s familjom niko optuzuje rs ili dodik odkud vam to....zbog ljiljane???U RS se ne protestvuje izmedju ostalog, zbog onih koji organizuju proteste u RS. Jer ako prosjecan Srbin ista vise mrzi od korumpirane vlasti, to su "leziljebovici" iz nevladinog sektora tipa "Ostra Nula", "alternatini klub Blaze Stevovica" i razne Helsinske komisije. To su ti jarane sve organizacije za toboznju zastitu ljudskih prava koji ubiru pozamasne cifre buneci narod i zavadjajuci za svoje interese. Svjesni su srbi svojih govana, bez brige.
Ne kazem da SNSD nema naznake nekog rezimskog stroja gdje ne podnose druga mislenja, ali promasio si "ceo fudbal" da ih moze vozati svako ko zeli. Pa u Srbiji se 2000. godine srusio diktatorski rezim (a bilo je protesta i 1991. godine i jos masovnijih 1996. i 1997. godine), skoro bez zrtava i s nesto paljevina. Znaci nisu srbi bas tolike ovce, za koje ih zelis ovdje prikazati - znaci kukavice i bez svog stava. Pa u Banjaluci su u sred rata 1993 protestirali protiv ratnog profiterstva, kada je Karadzic bio na vrhuncu svoje moci, i kada su ljudi ubijani iz sale, jer imaju drugo mislenje. Sta je tu sada jedan Dodik.
jau nema rs nikakve veze s situacijom u federaciji
Oni su nase svetinje. Pa nije to samo socijalni protest nego treba da bude i patriotski.
^^
Sto uvijek i mene citiras haha.
pa indirektno jest...Pokazi konkretno na primjerima, da je RS odgovorna za propale firme u Tuzli i Zenici? Kako je moguce, da je Sarajevo skuplji grad za zivljenje od Amsterdama (cijene elementarnih zivotnih namjerica) ? Ko je do toga doveo, i zar nema nikoga da podnese odgovornost za takvo stanje u kojoj se zemlja nalazi?
Pa jesi li ti svjesan, da Sarajevo plan nema, sta da radi sa Sirokacom ili Vratnikom, a ne da se jos brine od Lukavice pa nadalje sa ljudima, koji su bili na suprotnoj strani u ratu?
Pa jel RS ima veze, sto sudstvo nije efikasnije u sluzbi gradjana u Federaciji? Jel' ti je Dodik kriv sto nema smanjenja troskova administracije na sve moguce nacine u Federaciji?
zasto se srusio zlobin regime vajlda sto je propao na bojnom polje .kosmet mu kostao glava .da je dobio barem nesto danas bi eroj za dna skace. ....sad bi neaso pisao u vezi 93 i te Demonstracije al hajd nije tema......a u vezi kukavice tu su svi narodi dole .ja bi rekao naivnost .zato sam ponosan na tuzlake.dosta te kantonalnoj pljacke...i ja pricao s familjom niko optuzuje rs ili dodik odkud vam to....zbog ljiljane???
Ne.
---------------
Arhiv BiH nije spaljen - To je laž kojom su pokušali građane okrenuti protiv demonstranata
Arhiv BiH nije spaljen - To je la? kojom su poku?ali gra?ane okrenuti protiv demonstranata - USKinfo.ba
Ich verfolge da keine Medien bzw. kaum. Gibts dazu Links?vor allem machen die kroatischen und serbischen medien richtig hetze dagegen, kennt man aber nicht anders...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen