Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

wie findet ihr es...

Al' ste dosadne k'o da je nas jezik bogom dat pa et'! K'o da ce mi malisani bolje kopat po njivi ak' znaju neki jezik, a? Ma vas je trebalo ganjat s' mot'kom da vas se nauci malo pameti!

Bez zafrkavanja... sta bi im vredilo, da ga znaju ako umesto njega mog znati... na primer... francuzki?

ma nemoj, a sto ne bi znali OBA?

Boze....daces sinu ime Dragisa a nece znati srpski,,gde je tu bre logika?
Jel tako Besni?

ma nemoj, a sto ne bi znali OBA?

Boze....daces sinu ime Dragisa a nece znati srpski,,gde je tu bre logika?
Jel tako Besni?

Pa cekaj... otkad ti ka'es kak' ce mi se sin zvat'?! E sad' cu ga zvat "1" i nadalje! Eto ti!

Zasto bi znao obadva ako umesto njih moze znati francuzki i nizoguzki, jel'? Mo's govorit' sta 'o's al' jedan jezik manje sto "mora" da zna oslobadja fffremena za druge, koji mu vise sluze. :P

Pa cekaj... otkad ti ka'es kak' ce mi se sin zvat'?! E sad' cu ga zvat "1" i nadalje! Eto ti!

Zasto bi znao obadva ako umesto njih moze znati francuzki i nizoguzki, jel'? Mo's govorit' sta 'o's al' jedan jezik manje sto "mora" da zna oslobadja fffremena za druge, koji mu vise sluze. :P

Ja mislim da ti nisi normalan, pa srpski je bre jezik buducnosti :D

Ma ko njega pita, ima deca sama da mu beknu naski jednog krasnog li dana.

Tuga da ne razumeju ni jednu od moravski' rokera i ostale zavitlavaNJcije..

Ja mislim da ti nisi normalan, pa srpski je bre jezik buducnosti :D

Pa nemoras mislit'... et' ja nisam normalan i zato to smem da radim tak'. Al' da bi to uspelo, ne smem sebi nac' neku nasu koku jer ce svaka od nas odozdo' da kmeci o "kulturi, jeziku, identitetu" i ostalim pizdarijama :laughing5:

Pa nemoras mislit'... et' ja nisam normalan i zato to smem da radim tak'. Al' da bi to uspelo, ne smem sebi nac' neku nasu koku jer ce svaka od nas odozdo' da kmeci o "kulturi, jeziku, identitetu" i ostalim pizdarijama :laughing5:

iznenadjena sam i uvredjena...

Zapravo, nas je jezik je bre tako bogat a ti bi da svedes samo na psovke, koje ces 100% naucit zenu i DZecu

mein sohn ist automatisch zweisprachig aufgewachsen. zu hause unsere sprache und im kindergarten deutsch....da er aber sehr sprachbegabt ist und sehr früh anfing sich für einige sprachen zu interessieren, spricht er heute einige sprachen. kinder lernen unheimlich schnell.

Zurück
Oben