SUB-ZERO
Gesperrt
hahahah,opet nisi praktikovo ono st sam ti napiso,ahhh pa mozda sam ono sajnjao kada se krenulo sa traktorima iz gradova sto su oslobodjeni kao b. petrovac, kupres, b. krupa...i ona evokacija Prijedora...hahah ne pricaj kada neznas, gdje da zgasis nekoga?? kao sto ste na kosovo gazili...eto ono sto vas najvise boli nije vise vase, bozija kazna, ali jos jednom ne potrdzavam da su svi srbi isti, hvala bogu ima i vas dobrih.....
samo da ti ogovorim na to sa kosvom a ovo ostalo je jesno ko dan,dali ti prizno ili ne to je tvoj problem,mozda bolje spavas tako ,neznam!!
da NATO to jest USA nije otela kosovo i dala albancima,
oni sami nebi nikdad vojnicki mogli otet od srbije kad bi se jos 5 vijekova spremali,i albaniju bi izgubili poim njihove sposobnosti!!
srbije se nikad nije bojala nijedne bivse jugo republike niti se danas boji,
ali vi svi zovete odma NATO u pomoc a na drugu stranu ponizavate npr,ma stace srbija itd,pa kad je u vasim ocima tako slaba
sto se onda krijete iza drugi,sto niste stali pred nju SAMI!
hrvatima je NATO(NJemacka) moro spremit i odradit napad na krajinu jer nisu
mogli gledati tu sramotu da tri puta pokusavaju zauzeti anemogu se ni priblizit!!
sami je nikad nebi uzeli to i oni dobro znaju.samo tesko priznaju!!
a vojska VRS je se dobro borila sama protiv svih jos da su dozvolili(zna se ko) srbiji da se vojnicki spoji i da to zgrnu zajedno sve i gotovo,ajoooj necu ni pisat sta bi bilo!!
uglavnom znam da ti danas nebi ovako zvako kao sada!!