Cameria
Top-Poster
Ganz ehrlich, geh mir bitte nicht auf die Eier.
Jaja bleib mal bei den fakten du kleiner bengel
Ganz ehrlich, geh mir bitte nicht auf die Eier.
könnten die echt die Nationalmannschaft wechseln wenn Kosovo ein VOllmitglied der Uefa/Fifa wird
Jaja bleib mal bei den fakten du kleiner bengel
Du wirst etwas zu frech, übertreibe nicht deine Nebenrolle. Du bist deiner eigenen Aussage ausgewichen. Es ging dir um das Hetzen gegen den kosovarischen Verband, darauf habe ich dir geantwortet, darauf kam von dir GAR NICHTS mehr. Dann beschwerst du dich wegen der Aufstellung, obwohl ich betont habe WENN sie alle für Kosovo spielen würden. Dann behauptest du, dass kein Albaner, der für die Schweiz spielt, für Kosovo spielen wird, obwohl Shaqiri und Xhaka noch nichts ausgeschlossen haben.
Entweder stehst du hinter deinem Volk und unterstützt es oder du spuckst die gleichen Töne wie jeder Serbe zu dem Thema, dann verpiss dich lieber aus dem Thread.
Kosova-Haiti, miqësore ndërkombëtare më 5 mars
Federata e Futbollit e Kosovës ka arritur të aranzhojë miqësoren e parë ndërkombëtare pas lejes që i dha FIFA më 13 janar. Kundërshtari i parë i Përfaqësueses së Kosovës do të jetë Haiti, kurse kjo miqësore do të zhvillohet më 5 mars në Kosovë.
Zyrtarizimi i kësaj ndeshje u bë, të mërkurën, në një konferencë për media, ku ishin të pranishëm nënkryetarët e FFK-së, Agim Ademi e Bekim Haxhiu, sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, zëdhënësi i FFK-së, Fazli Berisha dhe menaxheri i kompanisë “AS Events”, e cila në bashkëpunim me kompaninë “Gama Sports” ka ndihmuar në aranzhimin e kësaj miqësoreje. “Kam nderin dhe kënaqësinë t’iu njoftoj se Kosova do ta luajë ndeshjen e parë miqësore ndërkombëtare më 5 mars në Kosovë”, ka thënë Agim Ademi, nënkryetar i parë i FFK-së, për t’ia dhënë fjalën menaxherit të kompanisë “AS Events”, Agron Selimi.
Ky i fundit e ka falënderuar kryetarin e FFK-së, Fadil Vokrri, për angazhim maksimal në aranzhimin e kësaj miqësoreje si dhe drejtuesit e tjerë të FFK-së për mbështetje. “Pas shumë kontakteve me federata të ndryshme dhe falë angazhimeve të Fadil Vokrrit, i cili është emër i njohur në shumë vende arritëm që ta aranzhojmë ndeshjen miqësore me 5 mars me përfaqësuesen e Haitit.
Për këtë kundërshtar e kemi marrë edhe aprovimin e përzgjedhësit Albert Bunjaki”, ka thënë Selimi. Ai më pas ka folur edhe për dështimin e miqësores së kontraktuar me Xhamajkën. “Miqësorja me Xhamajkën ka qenë e kontraktuar, por në momentet e fundit është anuluar, pasi ata kishin frikë të vinin në Ballkan pas trazirave në Bosnje e Hercegovinë.
Ndërkohë, ka pasur edhe shumë përfaqësuese tjera që i kemi kontaktuar, ku në mesin e tyre Panamaja është shprehur e gatshme të vijë në maj në Kosovë”, ka shtuar Selimi. Ndërkohë, nënkryetari tjetër i FFK-së, Bekim Haxhiu, ka thënë se sipas të gjitha gjasave kjo sfidë do të luhet në stadiumin “Adem Jashari”. “Pothuajse është definitive që ndeshja ndërmjet Kosovës dhe Haitit do të zhvillohet në stadiumin ‘Adem Jashari’ në Mitrovicë, më 5 mars në orën 15:00.
Kontraktuesi i punës ka premtuar se deri në fund të këtij muaji do të përfundojnë të gjitha punët në rinovimin e stadiumit. Unë shfrytëzoj rastin që t’i ftoj të gjithë dashamirët e futbollit që ta mbështesin sa më fuqishëm Përfaqësuesen e Kosovës dhe kësisoj të na ndihmojnë në rrugën drejt anëtarësimit në UEFA e FIFA”, ka thënë Haxhiu.
Federata futbollit Kosoves
Das Spiel gegen Jamaika war schon fast fix, doch im letzten Moment haben die Jamaikaner abgesagt, weil sie Angst hatten in den Balkan zu fliegen, da sie von den Ausschreitungen in Bosnien mitbekommen haben.
Deshalb:
Kosova - Haiti
Am 5. März 2014 um 15 Uhr
Im Adem Jashari Stadion (Mitrovica). Bis zum Ende des Monats sollen die Arbeiten fertig sein.
Glückwunsch und viel Erfolg an unsere Jungs!
Ich denke auch nicht das sich Xhaka, Shaqiri und co. für Kosovo entscheiden solange man nur Freundschaftsspiele bestreiten darf.
Oder dürfen die für Kosovo Freundschaftsspiele bestreiten und trotzdem für Schweiz, Albanien usw. Spielen?
Spieler, die in anderen NM aktiv sind, bekommen vom kosovarischen Verband keine Einladung zu Freundschaftsspielen, weil es unprofessionell wäre und sie zurzeit mehr davon haben, wenn sie bei einer WM oder einer Qualifikation spielen können.
Soweit ich weiß, dürfen sie für Kosovo spielen, ohne dass sie die jetzige NM aufgeben müssen, doch das würde nur Probleme und Verstimmungen mit sich bringen. Bei einer Aufnahme Kosovos in die FIFA entsteht dann eine neue Situation, auch Shaqiri hat es so gesagt und nichts ausgeschlossen.
Ok Dnake dir aber ein Besart Berisha z.B wird bestimmt spielen für Albanien will er nicht.
Ich weiß nicht, wie die sich mit Besart Berisha geeinigt haben bzw. wer auf wen zuging, aber er soll wohl sicher spielen, glauben tue ich es erst, wenn er auf dem Platz steht. Auch Loret Sadiku soll für uns spielen, aber mal schauen.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen