Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wünscht das BalkanForum-Team

Das griechische Militär und seine Mitschuld an der Wirtschaftskrise

• Ersteller Ersteller Kejo
  • Erstellt am Erstellt am
Patrida,

se parakalo min to les auto:

1) den einai Fake o user Afroditi

2) den grafei malakies, grafei oti skeftetai, opos katalawa einai akoma poly nearos kai prepei na mathei polla akoma, den mporeis na perimenis na grafei san esena, i san tous allous pou einai xronia edo mesa.

Se efxaristo

​efxaristo patrida

Patrida,

se parakalo min to les auto:

1) den einai Fake o user Afroditi

2) den grafei malakies, grafei oti skeftetai, opos katalawa einai akoma poly nearos kai prepei na mathei polla akoma, den mporeis na perimenis na grafei san esena, i san tous allous pou einai xronia edo mesa.

Se efxaristo

Ok, bori exeis dikio

An blepw alla kati tetio

"Griechenland hat vor niemand angst,
Griechenland behält immer den gegner im Auge ."

"
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!"

"Proud to bee a Greek"

etc.

Xalarose re mikre:ventilator:

- - - Aktualisiert - - -

Nai alla stin kypro dagosane (fysika alloi tous boithisane tote) , tora pou den tha exei to problima pros to paron me to PKK tha strafei pros tin Ellada, makari na exeis dikio.

ekei malakia egine, twra allaksan ta pragmata.

Ok, bori exeis dikio

An blepw alla kati tetio

"

"Proud to bee a Greek"

etc.

- - - Aktualisiert - - -

​Ok den prepi na ise Perifanos otan ise elinas?

Ok, bori exeis dikio

An blepw alla kati tetio

"

"Proud to bee a Greek"

etc.

- - - Aktualisiert - - -

Afto mas elipe tora, epidi echi to kratos krissi, na chamilossome ta kefallia mas???
Na pan na gamithoune olli i malakes pou tous mathame na perpatane orthii kai tora theloune na mas koroidewoune.

Tous malakes!!!
Kai ego edo kai eki sinandao merikous pou apetoun, na ime "phronimos" epidi i patrida ine se kakia thessi.......

OXI!!

Os ellinas kai me gnossi tis istorias mas, dhen iparchi etia jia klisto stoma............

Periphani na issaste, alla kai me sewasmo se ollous tous xenous.................

Afta ine ta loya kai i gnomi mou.

Afto mas elipe tora, epidi echi to kratos krissi, na chamilossome ta kefallia mas???
Na pan na gamithoune olli i malakes pou tous mathame na perpatane orthii kai tora theloune na mas koroidewoune.

Tous malakes!!!
Kai ego edo kai eki sinandao merikous pou apetoun, na ime "phronimos" epidi i patrida ine se kakia thessi.......

OXI!!

Os ellinas kai me gnossi tis istorias mas, dhen iparchi etia jia klisto stoma............

Periphani na issaste, alla kai me sewasmo se ollous tous xenous.................

​ti na su po Apolito dikeo exis

Tous malakes!!!

OXI!!

Ey kala, allo lew, allo les esei twra.

- - - Aktualisiert - - -

Ich hab das mit Afroditi per PN geklärt.

Gökhan Aydınoğlu;3724974 schrieb:
Ein krieg ist unter Nato Partnern unmöglich, da verstehe ich nicht warum Griechenland die zweitgrößte Militär ausgaben in der Nato hat.... nach der USA, und warum die Türkei immer wieder griechisches Hoheitsgebiet verletzt..... Durch solche dummen Aktionen kommt man sich kein Stück näher, eher driftet man noch mehr von einander ab....

Mal von Öl ung Gas gehört?:)

Zurück
Oben