Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Eurobasket 2011 in Litauen

Es ist arrogant wenn man sagt, dass die Spanier besiegbar sind ? :lol: wie lächerlich...

Ich würd die Argumentation verstehen, wenn man gesagt hätte, "wir hauen die Spanier weg", aber allein Verwundbarkeit reicht doch nicht aus um arrogant zu wirken.

Die Spanier haben doch genauso Spieler ausgeruht als es gegen die Türkei um nichts ging...so viel zum Thema.

Es ist arrogant wenn man sagt, dass die Spanier besiegbar sind ? :lol: wie lächerlich...

Ich würd die Argumentation verstehen, wenn man gesagt hätte, "wir hauen die Spanier weg", aber allein Verwundbarkeit reicht doch nicht aus um arrogant zu wirken.

Die Spanier haben doch genauso Spieler ausgeruht als es gegen die Türkei um nichts ging...so viel zum Thema.

Ma Hajde nema smisla sa njim razgovarati. Razbio sam ga argumentima par stranica prije ako si procitao. Sta da ti kazem obrukali smo se danas ali franceso previse sere.

Molim se bogu da nam Srbija malo olaksa biti srpski navijac. Takodje se nadam da razbijemo sve slijedece ekipe redom. Imamo igrace i trenera, srce na teren i pun gas do vijecne pobjede da se popisamo na Spance i ostale ekipe.

Ma Hajde nema smisla sa njim razgovarati. Razbio sam ga argumentima par stranica prije ako si procitao. Sta da ti kazem obrukali smo se danas ali franceso previse sere.
Ja sam svo vreme optimista brate, idemo dalje, gledao sam naknadno utakmicu ocigledno da smo igrali nonsalantno. Spanci su imali vise respekta prema nama nego mi prema njima, od poraza od Francuske je nas pristup igri pao + odbrana (koja nas je dicila u prethodnoj grupi). Nadam se da ce se momci konacno psihicki odmoriti od ove lose serije, jer nam je to vise nego potrebno u mecu protiv Turske. Mislim da smo u normalnijim okolnostima bolji tim, ali bice mnogo zeznuto...

Zabar nek se pokrije usima, bili smo njegovu reprezentaciju koja da je FIBA postena ne bi smela ni da ucestvuje na Evropskom prvenstvu kao prvo, onda nesto prica o sudijama, a sam je plakao kako su ih sudije pokrali u mecu sa Francuskom. Neznam da li si znao, ali NAM SE FIBA ZVANICNO IZVINILA ZBOG KRADJE U POLUFINALU PROTIV TURSKe na proslom Svetskom prvenstvu.

Mnogo stvari nam ne idu u korist, povrede, losa serija, losa forma itd... ali ja cu uvek biti optimista jel obozavam ove momke. Doneli su nam kosarkaske radosti posle dugo godina u 2009, kad niko nista nije ocekivao. Zato mi se i smucila vise prica o Milicicu i Radmanovicu i Rakocevicu itd....

Zurück
Oben