Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Europacups 2007/2008

• Ersteller Ersteller The Rock
  • Erstellt am Erstellt am
ahh und wieso laberst du dan von vorderster front und sonst was!

junge wer im glashaus sitzt sollte lieber nicht mit steinen werfen!

du weist wie ich, das 90% der ex-ju aus wirtschaftlichen gründen hierher kamen! wenigstens indentifizieren sich die meisten noch einbisschen mit dem unten! und phobos ist ganz in ordnung! und er hat absolut recht! 2 mal minus gibt kein plus!

er will sagen das beide fans gleich zustellen sind in dieser situation,ich verurteile die lieder von jure und boban sage aber das allein die serbischen fans die kravallen provoziert haben.und was sagst du haharcino?

znam sigurno bolje povijest,a a hrvatsku pogotovo.ocigledno je da si neki komplexas pa imas nesto protiv hercegovaca tj hrvata iz bih.

Da, da imam komplekse protiv Hrvata iz BiH kako da ne. Samo smijesan fakat da sam iz TGa. ^^

Zapravo me samo zivciraju blesavci, koji se dice sa Ustasama. Nemam nista protiv ostalih, jer nije svatko takav.

ja nikad nisam reko da sam ustasa i znam dobro ko su ustase,ali naravno je da ce ti jadni navijaci uzvratiti u tom momentu sa najgorim psovkama kad ih sa druge strane napadaju i provociraju na najgori nacin.a ti samo na to sve doljevas ulje u vatru i onda jebes ljude u zdrav mozak.

Pa bilo je i drugih mogucnosti za skandiranje kao sto sam ti gore dao za primjer. Ali takvim ponasanjem nece ni Zrinjski daleko. Uefa nije gledala tko je sta skandirao nego tko je bio krivac incidenta, a to su bili Grobari jer su poceli tucu sa Securityom prije nego sto je tekma pocela. A moglo je se isto izbjeci tog incidenta ako bi Organizacija Zrinjskog i Policije Mostara bila malo bolja. Na tribinama nema nikakve ograde koja je mogla dijeliti Grobare i Ultrase pa je trebala nadoknadno policija sa zivim zidom intervenirati.

Jadno...

er will sagen das beide fans gleich zustellen sind in dieser situation,ich verurteile die lieder von jure und boban sage aber das allein die serbischen fans die kravallen provoziert haben.und was sagst du haharcino?

ich weiss auch wie es bei fussballspielen abäuft! da folgst du dem mob, ist halt so!
grobari haben begonnen , ist klaar!

aber:

war es euer heimspiel! euere vereinsführung hat keine vorkehrung getroffen um der gewalt einheit zu gebieten!

p.s hoce li vas mup kazniti???? nesto sam cuo.......!

Ich stelle Grobari und Ultrasi nur in Sachen dieser scheiß Lieder gleich, solltest mal besser lesen. ^^

Da, da imam komplekse protiv Hrvata iz BiH kako da ne. Samo smijesan fakat da sam iz TGa. ^^

Zapravo me samo zivciraju blesavci, koji se dice sa Ustasama. Nemam nista protiv ostalih, jer nije svatko takav.

Pa bilo je i drugih mogucnosti za skandiranje kao sto sam ti gore dao za primjer. Ali takvim ponasanjem nece ni Zrinjski daleko. Uefa nije gledala tko je sta skandirao nego tko je bio krivac incidenta, a to su bili Grobari jer su poceli tucu sa Securityom prije nego sto je tekma pocela. A moglo je se isto izbjeci tog incidenta ako bi Organizacija Zrinjskog i Policije Mostara bila malo bolja. Na tribinama nema nikakve ograde koja je mogla dijeliti Grobare i Ultrase pa je trebala nadoknadno policija sa zivim zidom intervenirati.

Jadno...

sta je rec da si iz tg pa nisi ustasa,obicno su tamo u tvom kraju 99% ultra ustase,a doso si u mostar trazit gdje ih nikad nije bilo

ich weiss auch wie es bei fussballspielen abäuft! da folgst du dem mob, ist halt so!
grobari haben begonnen , ist klaar!

aber:

war es euer heimspiel! euere vereinsführung hat keine vorkehrung getroffen um der gewalt einheit zu gebieten!

p.s hoce li vas mup kazniti???? nesto sam cuo.......!

sta ocekujes bolje,od nase drzave,oni su otvorili jedna vrata za gornju tribinu,jedna vrata kao obicna sobna vrata 80 cm siroka za 3000-4000 ljudi.to samo debili mogu napravit.

vjerovatno nisu zamisljali da ce tako strasno biti sa grobarima,nije bilo ni 100 specijalaca na utakmici sve ostalo su oni jadni redari bili sa onim prslucima a oni su i najvise stradali.a kad je igro velez zrinjski bilo je 500 specijalaca bas su kreteni.trebali bi i oni dobit kaznu zbog organizacije

sta je rec da si iz tg pa nisi ustasa,obicno su tamo u tvom kraju 99% ultra ustase,a doso si u mostar trazit gdje ih nikad nije bilo

Sto mijenjas sada opet temu? Ko kaze da ima Ustasa u Mostaru? ^^ Ja kritiziram to skandiranje a ti mi podvaljivas rijeci koje nisam upotrebljavao. U TGu sigurno isto ima takvih kao sto u ZGu HRu i BiH. Nisam nikada krio i sto bi? Samo je kolicina koju si naveo pogresna. Ali dobro vidim da je te jako pogodilo da i u tvom klubu nema samo cvijeca.

I gdje sam rekao da je Zrinjski poceo incident. Aj mi pokazi.

Sto mijenjas sada opet temu? Ko kaze da ima Ustasa u Mostaru? ^^ Ja kritiziram to skandiranje a ti mi podvalivas rijeci koje nisam upotrebljavao. U TGu sigurno isto ima takvih kao sto u ZGu HRu i BiH. Nisam nikada krio i sto bi? Samo je kolicina koju si naveo pogresna. Ali dobro vidim da je te jako pogodilo da i u tvom klubu nema samo cvijeca.

I gdje sam rekao da je Zrinjski poceo incident. Aj mi pokazi.

ok je nema frke ;) al ja znam stvarno dosta ljudi iz tg posto ih ima u svicarskoj vise nego u tg,i svi su malo rechts ono bas pravo.pa me cudi da nisi i ti

Zurück
Oben