Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Handball EM 2012

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
das mit dem laser war ne scheiß aktion aber als ob kroatien nur wegen dem laser verloren hat
solange legija im web verzweifelt nach "Laserstrahlen" und "Auswirkungen für Piloten und Torhüter" googelt:

Ich vermute das waren keine Laserstrahlen, die bilden einen extrem scharfen dünnen Punkt, der auch bei kleinen Laserpointern die Netzhaut des Auges schädigen kann und daher gefährlich ist. Die grünen Punkte im Gesicht waren viel zu dick, vermutlich ganz normales, stark fokusiertes grünes Licht

Vlt kann ja Zurich was dazu sagen, wenn er seine Augen von den Riesenärschen wegbekommt

Er wird morgen leider definitiv ausfallen.

Hat der arme Kerl wirklich nicht verdient an so einem großartigen Abend für den serbischen Handball.

Hoffentlich wird dieser Abschaum gefasst der im das Finale versaut hat und sein Auge hoffentlich nicht dauerhaft geschädigt hat.

Gibt es eigentlich Kameras für die Zuschauerüberwachung in der Beo Arena ?

solange legija im web verzweifelt nach "Laserstrahlen" und "Auswirkungen für Piloten und Torhüter" googelt:

Ich vermute das waren keine Laserstrahlen, die bilden einen extrem scharfen dünnen Punkt, der auch bei kleinen Laserpointern die Netzhaut des Auges schädigen kann und daher gefährlich ist. Die grünen Punkte im Gesicht waren viel zu dick, vermutlich ganz normales, stark fokusiertes grünes Licht

Vlt kann ja Zurich was dazu sagen, wenn er seine Augen von den Riesenärschen wegbekommt

natürlich war das kein laser .....jeder blinde sieht das das video gefakt ist ......dafür braucht man keine laserexperte sein......wollt am anfang schon schreiben das der punkt zu dick war......

das Video ist nicht gefaked, habe es genau so gestern live im tv gesehen

dw9o1y.gif

ist das echt oder n fake?
kannst du das auch?:ibish2:

Hat der arme Kerl wirklich nicht verdient an so einem großartigen Abend für den serbischen Handball.

Hoffentlich wird dieser Abschaum gefasst der im das Finale versaut hat und sein Auge hoffentlich nicht dauerhaft geschädigt hat.

Gibt es Eigentlich Kameras für die Zuschauerüberwaxhung in der Beo Arena.

Ich glaube die waren abgeschaltet ,wegen Kokardinjos :jester:!

slika-162792-2011-06-1309415413-default.jpg

Hier aus Forum.hr

A što se tiče navijanja zašto se svi čude? Što ste očekivali da će se derat u Beogradskoj areni, idemo Hrvatska?! Meni su smješni naši navijači koji su očekivali normalniji tretman. A repka isto pazi ovo: nismo očekivali toliko primitivizma i neprijateljstva. Pa koji kurac ste očekivali u gradu koji je prije samo 20 godina bacao cvijeće po tenkovima koji su kretali za Vukovar? I sad se čude u stilu: ''Pa mislili smo da je odavno prošao rat.'' Je, p.m. I Irci i Englezi su zadnji rat imali na početku stoljeća (ne računam IRU) pa se i dan danas mrze neviđeno. Ili sjever i jug u SAD-u. Kao i Poljaci i Nijemci. Dajte više sjašite s tim pričama o pomirdbi, regionu i tome kako moramo naći vremena i prostora za suživot. Od 1918. je zbog tog suživota izgubljeno na stotine tisuća života.
Nije problem u Srbima ni najmanji. Problem je u dijelu hrvatskog naroda koji je jugonostalgičan, suosjećajan sa Srbima i koji misli kako će se praznim pričama sve riješiti. Razumijem da je netko jugonostalgičar i to ne osuđujem. Ne mogu tražiti od ljudi da zaborave svoj dio života.
Problem je u hrvatskoj politici. Znam da je uvredljivo, primitivno i vulgarno vrijeđati predsjednika jedne države, ali stvarno mislim kako je Josipović jedan od zaslužnijih za ovo što nam se događa. Za mene je on najveće zlo koje je ikada hrvatski narod imao. I ja sam za to da sa Srbijom imamo neke normalne odnose, nikom se ne ide u rat. Onaj tko je proživio rat to najbolje zna. Ali, ovo što nam redsjednik radi je uništavanje i onog najmanjeg dijela hrvatskog dostojanstva koje je ostalo. Ne, ja ne tražim neoustaše, ne tražim nacionaliste na vlasti. Tražim vladu i predsjednika kojem je stalo do hrvatskih nacionalnih interesa. Recite mi molim vas zašto nije osudio ovakvo ponašanje Srba na utakmici? Zašto nije osudio Tadića kad proziva Boškovića Srbinom katolikom? Zašto se javlja tek dva dana nakon sjekira u Novom Sadu? I sad mi recite da on štiti hrvatske nacionalne interese? Za mene je najobičnij lignjun, ništa drugo! Nije poanta rukometa, ''ustaša'', sjekira u Vojvodini i drugog. Poanta je ponašanje nas kao naroda i države. Da samo se poslije rata ponašali čvrsto prema Srbima do ovakvih stvari ne bi dolazilo. Jeste li ikada čuli da Česi, Rusini ili Slovaci prigovaraju na nešto u državi? Ne. A čujete li da Pupovac i Uzelac prigovaraju? Da, gotovo svaki dan. Novinari? Bože sačuvaj. Novine koje pišu u svojim člancima ''zvanično'' nisu dostojne čitanja.

Nemojte se čuditi Srbima. Čudite se našem ''predsjedniku'' i onom napuhanku od premijera. Ne zagovaram šovinizam prema Srbima i nadam se da su ta vremena daleko iza nas. Ali, da zagovaram nacionalno osvještenu državu, predsjednika i vladu - to da! Tko zna, možda jednom i to dočekam!

Zuletzt bearbeitet:
Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben