Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Istanbul: Räumung von Parkanlage eskaliert

Asil ben senin bunlarin icinde olduguna anlamiyorum.

sen bana Bahçeli hastası dedin, dün birisi İslamcı dedi :D gerçek görüşümü tam olarak belirtmedim burada ki aramızda uçurum yok :) ben senin takım tutar gibi koyu Erdoğan taraftarı olmanı yanlış buluyorum, son yıllar epeyi rehavete kapıldı maalesef. Bunda ciddiye alınacak muhalefet yokluğunun önemli rolü var tabi.

Könnt ihr den privaten Austausch über eure privaten Ansichten zueinander nicht auch ins Private verschieben?:-)

Kıvanç;3734787 schrieb:
sen bana Bahçeli hastası dedin, dün birisi İslamcı dedi :D gerçek görüşümü tam olarak belirtmedim burada ki aramızda uçurum yok :) ben senin takım tutar gibi koyu Erdoğan taraftarı olmanı yanlış buluyorum, son yıllar epeyi rehavete kapıldı maalesef. Bunda ciddiye alınacak muhalefet yokluğunun önemli rolü var tabi.

konu erdogan bahcele degil, erdogona ana avrat küfür et birsey demem en fazla gülerim gecerim yapmadigim birsey degil:). ama su alkolculerin, dine küfür edenleri destek vermeni(biliyorum aslinda vermiyorsunda) ama onlara birsey söylemiyorsun ona bozuldum:(

konu erdogan bahcele degil, erdogona ana avrat küfür et birsey demem en fazla gülerim gecerim yapmadigim birsey degil:). ama su alkolculerin, dine küfür edenleri destek vermeni(biliyorum aslinda vermiyorsunda) ama onlara birsey söylemiyorsun ona bozuldum:(

sıra onlara gelmedi demek ki :D

Ihr Lieben, jetzt mal im Ernst. Ich werde mal anfangen, etwas aufzuräumen. Aber wenn das so weiter geht, räume ich dann auch diejenigen, die nicht hören wollen.:-)

Zurück
Oben