Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kroatien - Spanien / 18.06.2012

Šta da si kažem. Ja se još nisam ni oporavio od 98 protiv Francuza, kamoli od ovog sranja jučer. Da sam mogao birat između ovog sinoć i batina od trideset istočnonjemačkih nacista, izabrao bi ovo drugo.
Manje boli. Kad te neće, neće te, moš ga jebat. Čudan osjećaj, jer nisam ljut ni na Talijane, ni na Špance, a bome ni na nas. Jednostavno ono bljak osijećaj da si unatoč dobroj igri ispao sa turnira. Nek Španci barem uzmu turnir pa da imamo opravdanje da smo ispali protiv najboljih.

*eigt immer das gleiche gelaber wenn die eigne manschaft verliert,schirri is schuld wer sonst bla bla,ich glaub nich das er so schlecht is weil sonst hätte man im nich für ne EM mitgenommen un 2tens für son spiel aufn platz gestellt

Sehr schade, ein Sieg wäre mit etwas glück nach erfolgreichem Abschluss von Rakitic sogar drin gewesen.

Die haben sich trotz allem mehr als tapfer geschlagen, kann man nicht Meckern, nur den vergebenen Chancen nachtrauern, leider.

Katalonija na krilima suca pobijedila HercegBosnu – Poskok.info

Katalonija na krilima suca pobijedila HercegBosnu

Katalonija je pobijedila HRHB u trećem kolu skupine C s 1:0, a Italija je s 2:0 nadvisila Irsku golovima Cassana i Balotellija.

Tako iz skupine C u četvrtfinale idu Španjolci i Talijani. Treći je ispao s EP-a iako je odlično odigrala protiv zadnja dva svjetska prvaka.
Bilićevi momci bili su sjajni danas protiv aktualnih svjetskih prvaka Španjolaca, a sudac Stark propustio je svirati čisti kazneni udarac na Ćorluki u 87. minuti, kad ga je za dres u skoku na ubačaj brutalno povukao Busquets, a kod katalonskog gola već u sljedećoj akciji nije dosudio vrlo vjerojatno zaleđe.
Gol za Kataloniju je postigao Jesus Navas na asistenciju Inieste.
U utorak su na programu preostala dva susreta u D-grupi sastaju se:
Engleska – Ukrajina i Francuska – Švedska. Oba susreta igraju se u 20.45 sati.

Jača ova Tekma od onog što smo gledali sinoć
:pit:

salko_dinamitaš;3306843 schrieb:
Šta da si kažem. Ja se još nisam ni oporavio od 98 protiv Francuza, kamoli od ovog sranja jučer. Da sam mogao birat između ovog sinoć i batina od trideset istočnonjemačkih nacista, izabrao bi ovo drugo.
Manje boli. Kad te neće, neće te, moš ga jebat. Čudan osjećaj, jer nisam ljut ni na Talijane, ni na Špance, a bome ni na nas. Jednostavno ono bljak osijećaj da si unatoč dobroj igri ispao sa turnira. Nek Španci barem uzmu turnir pa da imamo opravdanje da smo ispali protiv najboljih.

Potpuno te razumjem. Neznam sta bi ti "pametno" jos rekao, za Bilica bi i ja kao "neutralan" navijac i ti kao navijac svoje ekipe valjda imao 'iljadu i jednu zamjerki, ali skidam mu kapu na ovom EP, zaista ste odigrali bolje nego sto su maltene' svi ocekivali. Taktika protiv Spanije je bila savrsena, dobro je pripremio igrace, igralo se da nekazem iznad svojih mogucnosti, pogledaj Schildenfelda, covk' je dobio skoro svaki dvoboj i rusio sve pred sobom. Modric je bio u drugom poluvrijemenu raspolozen, ona kontra je bila divota, ljepo nabacio Rakiticu ali je Casillas sjajnim refleksom "amortizirao" njegov udarac. Da je pao tu gol, nisam siguran da li bi se Spanci vratili, jer su i oni vidjeli da nece to u "prolazu" tek-tako proc'. Bili su i te kako nervozni, onaku nesigurnost njihovog veznog reda nisam odavno vidio. Mozda je trebalo malo vise "muda" prema naprijed, ali tesko je s'njima igrati "otvoreni" duel.

Nista, u kvalifikacijama mozemo posmatrati, dva velika "stratega", Mihajlovica i Stimca
mrgreen1.gif

Potpuno te razumjem. Neznam sta bi ti "pametno" jos rekao, za Bilica bi i ja kao "neutralan" navijac i ti kao navijac svoje ekipe valjda imao 'iljadu i jednu zamjerki, ali skidam mu kapu na ovom EP, zaista ste odigrali bolje nego sto su maltene' svi ocekivali. Taktika protiv Spanije je bila savrsena, dobro je pripremio igrace, igralo se da nekazem iznad svojih mogucnosti, pogledaj Schildenfelda, covk' je dobio skoro svaki dvoboj i rusio sve pred sobom. Modric je bio u drugom poluvrijemenu raspolozen, ona kontra je bila divota, ljepo nabacio Rakiticu ali je Casillas sjajnim refleksom "amortizirao" njegov udarac. Da je pao tu gol, nisam siguran da li bi se Spanci vratili, jer su i oni vidjeli da nece to u "prolazu" tek-tako proc'. Bili su i te kako nervozni, onaku nesigurnost njihovog veznog reda nisam odavno vidio. Mozda je trebalo malo vise "muda" prema naprijed, ali tesko je s'njima igrati "otvoreni" duel.

Nista, u kvalifikacijama mozemo posmatrati, dva velika "stratega", Mihajlovica i Stimca
mrgreen1.gif

Šuti bolan, kad mu samo vidim ime uvati me proljev.

salko_dinamitaš;3306851 schrieb:
Šuti bolan, kad mu samo vidim ime uvati me proljev.

Slusa' sam ga ponekad kada komentarise utakmice, i zaista nekada moras' se uhvatit za glavu koje bljuvotine on prica. A najjaci mi je onaj bio od njega " Spanija nikada ne igra visok presing"
rofl.gif

Inace bas gledam statistiku vasih trenera na EP/SP:

Bilic ima 4 pobjede, 2 remisa i jos ni jednom nije izgubio na EP. SP nije "igrao". Ciro sedam pobjeda, nijednom nerjeseno i cetiri poraza (SP+EP).[FONT=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]

Ja sam više nego zadovoljan sa Bilićem. Ljudi nisu ponekad svijesni iz kojih je on nas govana izvuko, od čega je on napravio opet respektabilnu momčad. Ono prije njega je bila trulež teška. Svaka njemu čast, zadužio je hrvatski nogomet. A to što je i on pravio neke greške, šta ćeš, to je normalno, nismo mi Njemačka da imamo nekoliko hiljada sportaša na raspolaganju, mala smo mi država i pravo je čudo da se dugi dugi niz godina držimo u elitnom društvu. Ćiro, a to je moje osobno mišljenje, i nije Bog zna kakav trener. Svaka i njemu čast, ali uvjeren sam da su mu 98 vodili Boban i Šuker momčad, a ne on. On je dobar za cirkus, zna motivirat. Ali da je sada neki trenerski genije, nek mi oprosti ko drugčije misli, nije.

Štimac je govedo, tijekom prijenosa sto puta sam sebi uskače u usta i proslavlja se s biserima poput (protiv Italije) "kolko Slavena poznajem, uvjeren sam da mu nije drago što smo primili gol". Šta reć. Koju posluku porat na to. Ja mislio Slaven vrišto od sreće.

Kroatien hat ein Super Turnier gespielt!
Bereits von Anfang an war klar das es mehr als schwer werden werdin dieser Todesgruppe durch zu kommen.
Die Gegner waren niemand geringeres als der 4 malige Weltmeister Italien und die aktuell beste Mannschaft der Welt, amtierender Welt- und Europameister Spanien!!
Beide hätten wir mit einem Quäntchen Glück besiegen können! Die Italiener haben uns seit 70 Jahren nicht besiegt und auch die Spanier hätten gestern Abend kein Tor machen können hätten wir nicht in den letzten paar Minuten aufmachen müssen.
Hätte statt Rakitic Mandzukic den genialen Pass von Modric in Richtung Tor geköpft, wäre das 1:0 gefallen und das wäre es für die Spanier gewesen....aber so war es eben nicht.

Was die Schiedsrichter angeht, Stark diesen Bauer hab ich noch vor ein paar Wochen im Restaurant eines Freundes getroffen. Hätte ich gewusst was er für eine Leistung abliefert, hätte ich ihm zumindest ins Essen gespuckt...
Was die Schiedsrichter da abgeliefert haben, war für´n Arsch, aber das sind eben Tatsachenentscheidung die mal positiv mal negativ für die eigene Mannschaft ausgehen, lässt sich nicht ändern.

Kroatien ist über sich hinausgewachsen und hat wieder einmal gezeigt das man es auch mit den besten der Welt aufnehmen kann. Es gibt kaum eine Weltklasse Mannschaft gegen die wir bisher noch nicht gewonnen hätten, was nur noch einmal bestätigt das wir zurecht seit Jahren in den Top 10 im Weltfussball stehen.

Die Mannschaft hat das gemacht was man von ihr erwartet. Gekämpft und ihre Fans begeistert.
Man ist nach 1998 noch mal aufgestanden und wird es auch dieses mal wieder tun. Ich freu mich auf die Quali zur WM in Brasilien

Zurück
Oben