Bole Sipa neću te vrijeđati igore, neću ti ni vi govoriti, bit ćemo na ti.
za tebe sam ja ipak gospodin čovjek (ne vrijeđam te, visoko sam obrazvan a tvoja škola je ona, ma znaš ti najbolje) pa nema smisla da ti govorim vi, eventualno možda ti meni. ovako, razmisli šta će se dogoditi kad se samirće proda u inozenstvo, šutinit će te mamić ko zadnju čarapu (ne vrijeđam te, nego citiram dotičnoga) , onda će ti i ovo malo naroda što je slijep na tvoju, vašu, davorovu, mamićevu igru jebat mater do kraja života (ne vrijeđam te, samo ti govorim kako će biti tj kako već je), a onda ćeš postat trener splita jer te nitko drugi neće htjeti a el prezidente žuŽULJ će te ipak primit jer ste obojica istog kova (ne vrijeđam te, samo uspoređujem), dragi igore bolje je biti čovjek i izaći ko gubitinik iz bitke, nego se prikloniti pobjedničkoj ekipi bez obzira na sve, u prijevodu TI NISI ČOVJEK..e sad mislim da sam te ipak vrijeđao..moja isprika..a ti me ispravi ako si čovjek i odgovori zašto sa mamićem pod istu zastavu, pod svaku cijenu, probaj biti čovjek, da vidiš koji divan osječaj..lijepi pozdrav iz napaćene Slavonije
vor 41 Minuten ·