Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Republik Kosovo / Kosova

Nein glaubt er nicht, aber wenn er sich wie ein Trottel verhält dann ist er ein Trottel und wir weisen ihn nur nett darauf hin.

Je mehr man sich mit solchen vermeintlich lustigen Beiträgen beschäftigt, umso mehr wird hier rein geschrieben und herumgetrollt. Von daher am besten ignorieren. Da haben Bagsis Beiträge deutlich mehr Potential

Gewalt gegen Journalisten ist im norden Kosovos zue Normalität geworden

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

@der skythe jetzt hast du von unterschiedlichen Leuten hier dein persönliches Attest erstellt bekommen das du ein Trottel bist. Findest du nicht das es reicht!

Apropos bist du eigentlich einfacher Millionär geworden oder schon Multimillionär?

Einseitige Nazi Propaganda, hätte glatt von Spiegel oder Bild kommen können.

Alles was nicht von Vucic selbst kommt ist eine Nazi Quelle oder was ? Viele Medien berichten gleich was die letzten Ereignisse angeht.

Ist das hier auch Nazipropaganda oder was ?

Ti dmth veç paske informata qe ne përkatësisht në këtë rast unë s’paskam pasaportë kosovare edhe që ne ose unë nuk jemi të gatshëm për atdhe? Respekt. Me gjas po punojshe me naj shërbim sekret, se pënrdyshe as nuk më njeh as nuk të njoh personalisht. Ama veç sa për informatë, unë nuk kam pasaportë gjermane e as nuk e kam ndërmend me e dorëzu pasaportën kosovare, unë jam shumë krenar sa me e dorëzu identitetin tem. Nëse ndonjëherë gjermania e lejon dyshtetësine, ndoshta e marr edhe atë gjermane. Ama unë nuk i përkas rangut të atyne që për një cop letër e për pak buk e dorëzoj krenarinë tem. Për me posedu atë pasaportë njerzit në Kosovë e kanë fliju krejt familjen e pasurinë.

Ne kete rast askush s'foli me ty, a je ti ky @albaner? Nuk ke asgje per juve t'dyve personalisht, plot njerez jane ktu me pasaport gjerman qe llamatin sa eshte dita e hershem. Po Albin po punoj per sherbim sekret, pe nin veten ca po flet?
Sa per informaten tane a ki pasaporte t'ks a jo, as qe marr parasysh, jemi online, pa mendim t'keq e mbron privatesine tane edhe kuptohet. Lej kto fore.
Ama sa per pasosh gjerman, tani gjermania pranon dy shtetesi edhe me kosoven. Kshtu qe merre, qe ki njet, nese nuk e ke. Ti n'gjermani po jeton mos shit men, i perkas, s'i perkas rangut te atyne. Do Miliona njerzve qe kan pasaporta t'huaj m'ia cenu krenarine a ca?

E sa për Albin Kurtin, ti sa për mu shaje gjithë ditën me babë e nanë se mu nuk më intereson Albin Kurti si person, ndoshta edhe unë i kam kritikat e mia në lidhje me politikën e brendshme, ama unë qëndroj prapa vendimeve të qeverisë, pa marr parasysh se kush është kryministër, kur vjen puna te interesi i ngushtë nacional. Këtë e kam ba edhe kur ka qenë H. Thaçi Kryeministër, edhe R. Haradinaj, e krejt kryeministrat tjerë me radhë, edhe pse kam pas shumë rezerva për ta, përkundër që fillimisht i kam përkrah të gjithë. Unë as këtu nuk i përkas atij tipit të votuesit lokalist as partiak, thjesht për mu me rëndësi është Kosova dhe përparimi i saj. Sot e përkrahi Kurtin, nesër mund të jem shumë kritik ndaj tij. Ama ai në këtë pikë ka të drejtë edhe e ka përkrahjem tem pa rezervë si qytetar e shtetas i Kosovës.
Se kam njet me shajt njerin e gjalle, as Kurtin as kerkan. Ku e shava? Kritika ndaj Kurtit, t'doket ty sharje a ca?

Ti e din prapa kuj qendron, a e drejta jote. Nje kryminister t'damshem dohet m'e rrxu, se ai s'ka derdh gjak, po populli jone. Ai eshte sherbetor i popullit ton, e jo anasjelltas. Ai interesat t'popullit dohet mi mbrojt. Ky, ca po ban a kundrazi. Po edhe ti dohesh me qendru prapa interesit e popullit tan, e jo t'ktij Mister Bean-it. Prap se prap, a puna jote.

Sa i përket përkufizimit të burrnisë: burrnia nuk matet në internet, matet në mejdan. Kështu që vazhdo jepe mendimit tënd pa fyerje e sharje, e mos i kap fjalët për bishti. Se fjala nuk e ka vra kërkend. Nëse mendon që dikush vdes prej fjalës, atëherë paske botëkuptim të gabun të burrnis e paske mbet me mend dikund në shekullin e XIX

Ps: të kisha lut ose shkruj komplet shqip ose komplet gjermanisht, se kancer për sy janë ato çka ke shkru, vështir me u deshifru.

Ti mu burrnin ski nevoj me ma spjegu hic, hape ni tem per burrni, aty kallxo ca a per ty burrnia. Ti hyre ka burrnia o insan, e ty nuk te toleroj n'internet me m'kallxu moral. Kallxo ku fyjjta ose ku shava e tani i hyjme detajve.

Burrnia matet n'mejdan, aje tu e ni veten kujt po ia nivelizon mendjet e shekullit XIX?
Dein Freund erzählt mir ich sei peinlich, weil ich von Burrni rede, ama ty ktu s'te kqyr hic, aber gibt euch gegenseitig likes sowas interessiert mich nicht. veq juve ju zbardh kjo pune.

Do gjana jane prej teje m'u deshmu, ku e shava Kurtin?
Nese nuk rrin n'bised e hap panderpre tjera ateher s'ka kuptim kjo bised.

Sauberes Demokratieverständnis… willkommen in der Zivilisation. Mann mann mann… immer nur Gewalt im Kopf, und sich dann für die Reaktion wundern.
Schon wieder ein Fake. :haha:
Langsam wirds peinlich, ich wette auch, dieser Clown hat VPN drinne :haha:
Aber man kennts ja, große Klappe nix dahinter - wie so immer bei gewissen Spezialisten.

Edi Rama: die serbische Armee an der Grenze zu Kosovo hat die gleiche Wirkung wie die mexikanische Armee an der Grenze zu den USA, die Wirkung ist 0 und dient nur einer Show.

Zurück
Oben