Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

★ ★ ★ Përfaqësuesja e Kosovës ★ ★ ★

Talenti kosovar Arbnor Muja ka njoftuar se karrierën si futbollist do ta vazhdojë në Gjermani.

Sulmuesi 19-vjeçar ka njoftuar në Facebook se ka nënshkruar kontratë dyvjeçare me skuadrën Eintracht Braunschweig e ligës së tretë gjermane, duke u larguar nga Trepça ’89.

Në Facebook, Muja ka falënderuar ish-skuadrat Bardhi, Trepça dhe Trepça ’89 për përkrahjen në karrierë.

Das Zeichen bedeutet bestimmt "zwei schwarze Adler auf rot"

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Donis Avdijaj hat einen neuen Klub gefunden. Der 21-Jährige wechselt von Schalke 04 zu Willem II Tilburg in die Niederlande. Beim Eredivisie-Verein unterschreibt der Stürmer einen Einjahres-Vertrag plus Option zur Verlängerung.

Sulmuesi 18 vjeçar kosovaro-amerikan pritet që të luaj nga ky sezon do të luaj në Bundesligë
I lindur dhe i rritur në Amerikë, Edmond Max Rugova është produkt i akademisë amerikane të futbollit “Sporting Kansas City Academy”.

“Jam shumë i lumtur dhe krenar që kam nënshkruar për FC Nurnberg! Mezi pres për të nisur sezoni i ri. Falëminderit familjes, skuadrës, stafit dhe agjentëve, (@kevinweinress dhe Axel Dierolf) për tërë këtë ndihmë. I lumtur për atë që do të vije”, ka shkruar ai në një postim në Instagram.

Ndryshe, mësohet se Maxi ishte në prova të Nurnbegru muajin e fundit dhe ka arritur ti bind ata që ta transferojnë në radhët e veta

Portieri i talentuar i Manchester Cityt, Arjanet Muriqi, ka vendosur t’i mbrojë ngjyrat e ekipit kombëtar të Kosovës, njofton Federata e Futbollit e Kosovës

Zurück
Oben