G
Grasdackel
Guest
Zakaj ne buš? ^^
Neznam za koju budalu da glasam.
Zakaj ne buš? ^^
Neznam za koju budalu da glasam.
Nedolazi niko u pitanje. Ja nemam hrvatsko drzavljanstvi i nesmijem glasati.
Und das finde ich auch voll in Ordnung.
U Njemackoj znaci nije moguce imati dvojno drzavljanstvo (njemacko i hrvatsko) ?
Da ti iskreno kazem, nisam za to da dijaspora odlucuje, kako ce domaci ljudi dolje zivjeti i krojiti njihovu buducnost iz druge zemlje. Da skratim, definitivno sam za ukidanje prava glasovanja za dijasporu (obicno najesti se pecenice za Bozic i sunke za uskrs, a u ljeto namociti dupe na Jadranu dok ne nestane eurica, dolara i franaka pa nazad za Austriju, Svicarsku i Njemacku).
Kratko i jasno: glasaj tamo gdje imas stalno boraviste i gdje placas porez (jer to su stvari koje ti daju pravo na to) a ako osjesas da si veliki domoljub/patriota, pokazi to na nacin da doniras nesto za neku djecju ustanovu-bolnicu, skolu i sl. Ne zelim stvarno nikog uvrijediti, nemam nista protiv dijaspore (posto i ja nakon rata tu spadam) dok god se ne mijesa u uredjenje drzave u kojoj uopste niti ne zivi.
Ich würde wählen....so n dreck dass man erst ab 18 darf (find ich eig gut^^) nur schade dass ich die wahlen um einige tage verfehle -.-
Wen würdest wählen wenn du könntest?
moj glas idje paragi
ili ruzi tomasic
ili danijelu srbu
jeben ti hsp kad su se podilili u milijun partija
Wäre schön, wenn man den Auslandskroaten endlich das Wahlrecht entziehen würde... Das wären dann schon mal einige Stimmen weniger für die HDZ.![]()
Staatsbürger zweiter Klasse?Wäre schön, wenn man den Auslandskroaten endlich das Wahlrecht entziehen würde... Das wären dann schon mal einige Stimmen weniger für die HDZ.![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen