Kuna
Spitzen-Poster
a kaj ti mislis ko je najbolji?
gde bi ti nacrtala tvojega kriza na cedulji?
Ne znam. Morala bi se informirati da bi znala gdje kriz stavit ^^
Weiss momentan nicht viel was die einzelnen partein für ziele haben .....
a kaj ti mislis ko je najbolji?
gde bi ti nacrtala tvojega kriza na cedulji?
Moram ti jednu anekdotu napisati, koja me odma' podsjetila na HSP i Djapica. Neznam tacno u kojem mjesecu, ali 2000. godine je Djapic u Donjem Lapcu zapoceo razgovore sa tadasnjim predsjednikom Srpske Narodne stranke Milanom Djukicem o mogucoj suradnji. I tad je nesto izjavio u stilu"da su svjesni odgovornosti i dionistva u vlasti Lapca, jer ce' odsad predstavljati hrvate i stoga nece bjezati ni od razgovora sa Djukicem". Nekoliko dana kasnije bata, Djapic i Djukic su se sastali u Drnpolju (rodno mjesto Djukica) i uspostavljaju na lokalnoj razini suradnju SNS-a i HSP-a, i tom prilikom, Djapic (znas i sam da je nosio atribut "ustasa") izjavljuje: "Donji Lapac je srpska zemlja, sto ja uzavazam". (hocu reci, za vlast, za koaliciju, za interese svi ce oni promjeniti misljenje i suradjivat sa jucerasnjim neprijateljem, pa i Djapic). A cini mi se, da je upravo Djapic zbog micanje Parage, HDZ ga "castio" na izborima 1995 sa nekih famoznih pet posto glasova - dada, politika je bila i ostala kurva.
Frischer Wind ist enorm wichtig, die HDZ hat mindestens 4 Jahre Pause das steht schon fest aber ob Trantütenmilanovic der richtige ist wird man auch noch sehen müssen.
Enorme Sparmassnamen sind vorprogrammiert, aber wo?
Entlassungen im öffentlichen Dienst, Abschaffung einiger Zupanijas usw.
Alles das wird keinen Aufschwung bringen, bin mal gespannt ob die Sozialisten etwas liberalere Wirtschaftspolitik betreiben als die angeblich Konservativen.
Mich stört eigentlich nur das Gazimir Čačić mit von der Partie ist.
Da hört ihr's. Deswegen sollte sowohl allen gastarbajteri als auch den in BiH ansässigen Kroaten das Wahlrecht aberkannt werden.![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen