Chillt einfach und schiebt keine Panik.Es wird alles schön werden!
Wie bekommt man diese Bitcoins?
ne zamana kadar?
En az bir kac sene boyunca tut elinde derim.Hemen kar yapinca satma ama satip geri kalan para ile devam edebilirsin o sana kalmis ama ben satmam.Ilerde baya para yapabilecek bir para birimi var ise elinde tut derim.Cok oku ya da coinmarketcap.com a gir ve hangi birimler nasil degerlendirilmis diye oku.Ona göre satin al ve bekle.Pisman olacak kadar para yatirma derim.Üstelik yatirim yaparsan bekle derim mesela Ada (Cardano) kendi sistemini tam olarak oturtmasi icin 2020 ye kadar zamana ihtiyaci var.Sabirli ol!
Bu konuda tecrübem var zaten. 1-2 sene beklerim, Coin'a bagli. Bazilari 6 ay icinde 100 katina cikabiliyor. Borsa krizi gelirse, yani 2008 gibi, ozaman herkes panige gircek ve Coinlari satacaklar.
Onlar satarken biz alalim.
Mahalesef Put-Option yok bu coin'larda, hem düsüste kazanirdin. Ama normal Borsa tamamen düserse ozaman hemen Option alman gerekiyor ve sadece 2-3 hafta tut yeterli.:weise:
Ozaman o parayla artik TR'de yasarsin.
Var mi bilmiyorum.Türkiye de yasamak icin bir kac bin liradan fazla yatirman lazim ki iyi kar edesin.Bekliyorum Cardano bir patlasa isi bile birakirim!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen