Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bitcoins - Die neue virtuelle Währung

• Ersteller Ersteller economicos
  • Erstellt am Erstellt am
Schnell Monopoligeld kaufen!!!

index.jpg

En az bir kac sene boyunca tut elinde derim.Hemen kar yapinca satma ama satip geri kalan para ile devam edebilirsin o sana kalmis ama ben satmam.Ilerde baya para yapabilecek bir para birimi var ise elinde tut derim.Cok oku ya da coinmarketcap.com a gir ve hangi birimler nasil degerlendirilmis diye oku.Ona göre satin al ve bekle.Pisman olacak kadar para yatirma derim.Üstelik yatirim yaparsan bekle derim mesela Ada (Cardano) kendi sistemini tam olarak oturtmasi icin 2020 ye kadar zamana ihtiyaci var.Sabirli ol!

En az bir kac sene boyunca tut elinde derim.Hemen kar yapinca satma ama satip geri kalan para ile devam edebilirsin o sana kalmis ama ben satmam.Ilerde baya para yapabilecek bir para birimi var ise elinde tut derim.Cok oku ya da coinmarketcap.com a gir ve hangi birimler nasil degerlendirilmis diye oku.Ona göre satin al ve bekle.Pisman olacak kadar para yatirma derim.Üstelik yatirim yaparsan bekle derim mesela Ada (Cardano) kendi sistemini tam olarak oturtmasi icin 2020 ye kadar zamana ihtiyaci var.Sabirli ol!

Bu konuda tecrübem var zaten. 1-2 sene beklerim, Coin'a bagli. Bazilari 6 ay icinde 100 katina cikabiliyor. Borsa krizi gelirse, yani 2008 gibi, ozaman herkes panige gircek ve Coinlari satacaklar.

Mahalesef Put-Option yok bu coin'larda, hem düsüste kazanirdin. Ama normal Borsa tamamen düserse ozaman hemen Option alman gerekiyor ve sadece 2-3 hafta tut yeterli.:weise:
Ozaman o parayla artik TR'de yasarsin.

Var mi bilmiyorum.Türkiye de yasamak icin bir kac bin liradan fazla yatirman lazim ki iyi kar edesin.Bekliyorum Cardano bir patlasa isi bile birakirim!

Zurück
Oben